Otelimiz Hakkında

Ortakeny Yahşi Sahilinde
masmavi deniz ve harika bir kumsal...

Ortakent sahili Bodrum yarımadasının güneyinde, uzun kumsalı, mavi bayraklı pırıl pırıl, masmavi denizi ile eşsiz bir güzelliktedir. Sahilimiz çok derin ve kayalık olmadığı için çocuklarınız ile çok rahat ve korkmadan deniz keyfi yaşayabilir, arzu ederseniz Ortakent limanından günlük tekne gezilerine katılabilirsiniz.

Denize sıfır konumundaki tesisimiz 22 oda ve 50 yatak kapasitelidir. Değerli konuklarımızın keyif ve memnuniyetini sağlamak adına "butik otel" anlayışı ile hizmet vermekteyiz. Rahat otoparkı, Ortakent garajına sıfır konumu ama en önemlisi denize sıfır konumu ile sizi ve ailenizi yormadan ağırlayabilmekteyiz.

Tüm odalarımız gündelik ihtiyaçlarınızı karşılayıp rahat hissedebileceğiniz şekilde düzenlenmiştir. Klima, direkt telefon, fön makinesi, kesintisiz sıcak su, duş/tuvalet ve televizyon tüm odalarımızda mevcuttur. Odalarımız sahile en kolay ulaşabilecek şekilde konumlanmıştır.

Deniz, güneş ve bol oksijenin insanın iştahını nasıl açtığını çok iyi biliriz :-). Kahvaltı, öğle ve akşam yemekleri için leziz ve sağlıklı alternatiflerimizle tatil keyfinize tat katmak için çalışıyoruz. Akşam yemeği sonrası yaz keyfinize barımızın zengin mönüsü eşliğinde devam edebilirsiniz.